deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Te huur

Millingen aan de Rijn is gelegen in het oostelijk deel van het Rijk van Nijmegen, provincie Gelderland, in het centrum van Duffelt, hart van de Gelderse Poort. Het is mooi, rustiek en bezienswaardig, met als belangrijkste onderdeel de Millingerwaard. Dit natuurgebied is een belangrijke toeristische trekpleister. De gemeente wordt omsloten door de Rijn en de Waal, de landsgrens met Duitsland en de gemeente Ubbergen. De gezellige dorpskern van Millingen aan de Rijn telt alle winkels die nodig zijn voor een comfortabel leven. En als je meer aanbod zoekt? Binnen twintig minuten sta je in het centrum van Nijmegen en binnen tien minuten zelfs in Kleve, even over de Duitse grens.

Deze beide 2-kamer appartementen liggen op de 1e etage en zijn middels een trap en eigen ingang te bereiken. Ideaal voor starters op de huurmarkt. De appartementen zijn gesitueerd in het centrum Millingen aan de Rijn. Parkeergelegenheid is op basis van openbaar parkeren. Er is een goede verbinding met openbaar vervoer naar Nijmegen. Voor de verhuur van deze woning geldt geen inkomenseis.


Indeling

Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken en een kamers, een badkamers met douche en witgoedaansluiting, en een apart hangend toilet met fonteintje.


Huurprijs

nummer 1 -b: € op aanvraag, per maand excl. gas, water en elektra *

nummer 1 -c: € op aanvraag, per maand excl. gas, water en elektra *

* plus voorschot gas, water en elektra eenpersoons- of meerpersoonshuishouden.

Waarbogsom

Er dient een waarborgsom ter grootte van één maandhuur betaald te worden.

Beschikbaarheid

nummer 1 -b: VERHUURD

nummer 1 -c: VERHUURD

Informatie

Wil je meer informatie over een van deze appartementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

E-mailen
Bellen
LinkedIn