deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Maximale krediet of lening


Doorlopend krediet, persoonlijke lening of restschuldfinanciering 

Het bedrag dat je maximaal verantwoord kunt lenen is ook wel bekend als het 'Verantwoord Krediet Maximum' en kun je berekenen via de leencalculator. Dit bedrag is van heel wat factoren afhankelijk. Bepalende aspecten zijn o.a. de burgerlijke staat, het inkomen en de (woon)lasten. Hiernaast is het van belang of je een huis huurt of dat je een eigen woning hebt. Je maximale lening is gebaseerd op het bedrag dat je verantwoord elke maand kunt missen om aan een lening te kunnen besteden. 

Leencalculator


LeencalculatorEen aanvraag voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening of oversluitlening op basis van execution only kun je direct indienen door hier te klikken.

Hebt je liever advies of weet je niet zeker welk product passend is, kies dan voor een aanvraag met advies. Dit kan door hier te klikken.


Zakelijke financial lease

Met de bovenstaande leencalculator kun je voor een (zakelijke) autofinanciering, of te wel een financial lease, een indicatie van de leasetermijn berekenen. Je kunt hierin ook een slottermijn opnemen. Daarmee verlaagt je de maandtermijn. De slottermijn wordt betaald tezamen met de laatste leasetermijn.

Een offerte voor een zakelijke financial lease kun je indienen via het submenu offerte aanvragen.

E-mailen
Bellen
LinkedIn