deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Serviceprovider

Van Woezik Financieel Advies adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk in hypotheken en verzekeringen. Ik vergelijk alle geldverstrekkers en bemiddel voor vrijwel alle banken en verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar het assortiment en je mogelijkheden.

Een hypotheekaanvraag verloopt meestal via een rechtstreekse aanstelling bij een geldverstrekker. Maar er is ook keuze uit geldverstrekkers die uitsluitend hypotheken aanbieden via zogenaamde serviceproviders / inkooporganisaties. Deze inkooporganisaties verrichten de werkzaamheden die de bank normaal gesproken zelf uitvoert. Doordat de bank deze diensten uitbesteedt, kan dit soms leiden tot scherpe rentetarieven. Echter, er worden door deze inkooporganisaties servicekosten in rekening gebracht voor hun dienstverlening. Deze kosten staan volledig los van Van Woezik Financieel Advies en ik raad je aan om hier naar te informeren zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geldverstrekkers die uitsluitend met een serviceprovider werken zijn o.a. Allianz, Argenta, Attens, BNP, Generali, Lloyds, Merius, Munt, NIBC, Tellius, Venn, Vista en Woonnu. Door de combinatie van rechtstreekse aanstellingen en een serviceprovider, weet je zeker dat alle geldversstrekkers in de vergelijking worden meegenomen en aangeboden kunnen worden. 

Voor wat betreft hypotheken en levenvensverzekeringen kan Van Woezik Financieel Advies (indien nodig) gebruik maken van een van de grootste  en beste serviceprovider De Financiële Makelaar. Op de hun website, kun je eventueel meer informatie vinden.

Vraag geheel vrijblijvend naar je mogelijkheden, meld je aan voor een afspraak.

E-mailen
Bellen
LinkedIn