deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Autoschade

Indien je een autoschade wil melden op een polis welke via Voogd & Voogd is afgesloten, kunt je gebruik maken van de onderstaande button. Op je polis is een clausule opgenomen inzake vergoeding bij schade aan een (motor)rijtuig. Dit houdt in dat je profiteert van een aantal voordelen wanneer je de schade laat herstellen door een met Voogd & Voogd samenwerkende schadehersteller. Kijk op de site www.mijnschadehersteller.nl voor de voordelen van een samenwerkende schadehersteller. Hier kunt je tevens voor blikschade een aangesloten schadeherstelbedrijf bij je in de buurt zoeken en voor ruitschade zelfs direct een afspraak maken met een hersteller. 

online schade melden V&V



Online schade melden (alleen polissen via Voogd & Voogd)



Als je bent betrokken geweest bij een aanrijding moet er altijd een Europees schadeformulier ingevuld worden. Om de verzekeraar correct te kunnen informeren kunt je hieronder het Europees schadeformulier downloaden. Belangrijk is dat je op het eerste blad in de twee kolommen, op de juiste plaatsen kruisjes plaatst. Vergeet vooral niet om ook het tweede blad volledig in te vullen en te tekenen? Je kunt het formulier online invullen of je kunt ervoor kiezen om deze uit te printen en met de hand in te vullen. Als er ook een tegenpartij is, laat deze dan ook meeondertekenen! Dan kan achteraf geen discussie meer ontstaan over de oorzaak. Daarna graag de getekende formulieren (liefst digitaal in PDF-formaat) retour of uploaden bij de online schademelding zodat de schade verder in behandeling genomen kan worden. 

Europees schadeformulier
Europees schadeformulier.pdf (662.58KB)
Europees schadeformulier
Europees schadeformulier.pdf (662.58KB)


In plaats van het vertrouwde papieren Europees schadeformulier kun je ook gebruik maken van de digitale variant. Via onderstaande button kom je op de internetsite waar beide betrokkenen de gegevens digitaal kunnen invullen en direct versturen naar de betreffende verzekeringsmaatschappijen. Indien gewenst is er via de App Store of Google Play ook een een app te downloaden.

Mobiel schademelden


www.mobielschademelden.nl

E-mailen
Bellen
LinkedIn